Restylane

Gama de fillere Restylane poate fi folosită pentru a netezi ridurile și liniile fine, a crea buze mai pline și mai accentuate și a da volum și contur feței. Tehnicile actuale de întinerire facială nonchirurgicale și modelarea cu acid hialuronic sunt sigure, eficiente și oferă rezultate de lungă durată. Pot fi definite ca regimuri terapeutice combinate, incluzând tehnici de rejuvenare facială. Rolul acestor produse este de a optimiza rezultatele, ceea ce duce la o mai mare satisfacție a pacientului.

descărcare

Gama Restylane prezintă o varietate de fillere: Restylane, Restylane Perlane, Restylane Lip Volume, Restylane SubQ — opțiuni create pentru diverse zone supuse tratamentului. Toate produsele acționează pentru a accentua în mod natural trăsăturile și frumusețea chipului.

Restylane este primul produs de acest fel, ajungând numărul 1 în diminuarea liniilor moderate și a ridurilor, așa cum sunt cele dintre sprâncene, ale frunții și liniile nazolabile bilaterale.

Restylane Perlane umple delicat ridurile adânci și cutele, cum sunt cele nazolabiale și cutele de încruntare, având ca rezultat o expresie a feței mai delicată.

Restylane Lip Volume este produsul perfect pentru a crea o subtilă accentuare a volumului atât în corpul buzelor, cât și în linia de contur a acestora.

Restylane SubQ scoate în relief conturul feței, dând mai multă claritate bărbiei și pomeților. Datorită proprietății acestui produs de creare a volumului se poate obține un efect de înălțare (lifting).

RESTYLA