FAQ

FAQ

Întrebare: La ce vârstă se poate aplica ozonoterapia?

Răspuns: Ozonoterapia poate fi aplicată la orice vârstă.
Întrebare. Am vergeturi, pot oare să scap de ele?

Răspuns: Vergeturile nu pot dispărea în totalitate din cauza motivelor apariţiilor lor. DAR totuşi, cu ajutorul ozonoterapiei acestea pot deveni slab vizibile sau chiar invizibile.
Întrebare: Ajută oare ozonoterapia în cazul celulitei?

Răspuns: Desigur! Aplicarea unei tehnici speciale permite accelerarea procesului de slăbire, precum şi „distrugerea” nodulilor de celulită şi întinereşte pielea în zonele acţionate. Pe lângă aceasta, dispar capilarele vizibile pe epidermă.
Întrebare: Nu este periculoasă oare ozonoterapia pe timpul sarcinii?

Răspuns: Prin aplicarea corectă, ozonoterapia nu numai că este inofensivă, dar chiar utilă, întrucât reduce şansele de apariţie a toxicozei, reduce riscul apariţiei infecţiei intrauterine şi are multe alte efecte pozitive.
Întrebare: Care sunt contraindicaţiile?

Răspuns: Hipertiroidie, boli psihice, intoxicaţie alcoolică acută, epilepsie, prezenţa sângerării (în anamneză), infarct miocardic acut.
Întrebare: Cât costă consultarea unui specialist?

Răspuns: La Centrul de Sănătate „OZONOMEDLUX” orice consultare este gratuită.
Întrebare: Serviciile dumneavoastră sunt incluse în lista serviciilor acordate în baza asigurării medicale?

Răspuns: Din păcate, nu sunt incluse, dar lucrăm în acest sens.
Întrebare: Cum ajută ozonoterapia în caz de hepatită?

Răspuns: Ozonul are un puternic efect antiviral, totodată grăbind restabilirea ţesutului ficatului. În plus, există o serie de alte efecte pozitive.
Întrebare: Este posibilă aplicarea ozonoterapiei după abuzul de alcool?

Răspuns: Nu numai că este posibilă, dar chiar necesară! Ozonul accelerează eliminarea toxinelor din organism, precum şi se prezintă ca un hepatorotector.
Întrebare: Dispuneţi de un staţionar propriu?

Răspuns: Nu, nu dispunem de un staţionar, procedurile sunt aplicate în mod ambulatoriu.
Întrebare: Există oare careva proceduri de profilaxie? Ce efecte au?

Răspuns: Ozonoterapia este folosită cu succes ca o măsură de profilaxie. În general, sunt aplicate perfuzii cu ser fiziologic ozonat. Astfel, are loc ameliorarea imunităţii, profilaxia aterosclerozei, îmbunătăţirea microcirculaţiei tuturor organelor şi în genere, sporeşte calitatea vieţii.
Întrebare: Este posibilă oare eliminarea acneei?

Răspuns: Acneea indică necesitatea aplicării ozonoterapiei. Un curs de tratament adecvat selectat, va elimina acneea în decurs de câteva săptămâni. În plus, pe durata cursului veţi primi, un efect cosmetic ca bonus!
Întrebare: Poate fi aplicată ozonoterapia în caz de diabet zaharat?

Răspuns: Desigur că da. În afară de normalizarea nivelului de glucoză în sânge, ozonoterapia previne apariţia complicaţiilor diabetului zaharat.
Întrebare: Ajută oare ozonoterapia în caz de surmenaj cronic?

Răspuns: Sindromul surmenajului cronic nu are un tratament specific în nici o direcţie a medicinii, cu excepţia ozonoterapiei. Chiar numai după câteva proceduri organismul Dumneavoastră va începe să se revigoreze. Mai mult ca atât, efectul tratamentului persistă până la şase luni.
Întrebare: Ce efect este curăţarea monitorizată a intestinului?

Răspuns: Curăţarea monitorizată a intestinului (hidrocolonoterapia) este o procedură igienică, aplicată o dată la şase luni. Cursul cuprinde 3-5 proceduri. Procedura are un efect de slăbire, profilaxie a constipaţiei, îmbunătăţire a aspectului exterior şi a stării de sănătate. Hidrocolonoterapia se combină foarte bine cu insuflaţia rectală de ozon.