Despre noi

Despre noi

Aspiraţia oamenilor spre frumuseţe şi armonie este un lucru firesc, moştenit de la mama natură. Oamenii de ştiinţă cred că estetica are un substrat biologic, întrucât atractivitatea aspectului exterior este strâns legată de sănătate. Maladiile cronice provoacă ofilirea şi îmbătrânirea precoce, iar o sănătate bună, dimpotrivă, permite păstrarea pentru mulţi ani, a vigorii, frumuseţii, atractivităţii şi activităţii.

PRIMUL CENTRU DE  OZONOTERAPIE A FOST  DESCHIS ÎN MOLDOVA  ÎN ANUL 2005 

Centrul de Sănătate „OZONOMELUX”, oferă posibilităţi de diagnosticare şi tratament a maladiilor larg răspândite şi rezistente la metodele comune de terapie, cu ajutorul ozonului medical. Ozonul este eficient inclusiv în cazurile în care antibioticele nu ajută. Ozonoterapia în cosmetologie este o metodă de tratament şi de profilaxie pentru un număr mare de probleme cu ajutorul amestecului de ozon oxigenat.

Direcţia principală a Centrului de Sănătate „OZONOMEDLUX” este ozonoterapia în tratamentul complex al diverselor boli. Gama largă a acţiunii non-specifice a ozonului explică natura multidisciplinară a activităţii Centrului.

> Anul 2005 –  Secţia wellness de ozonoterapie, în cadrul SPB  „Constructorul”

> Anul 2008 – a fost organizat Centrul de Sănătate „OZONOMEDLUX”

> Anul 2009 – a fost fondată Uniunea  asiato-europeană a ozonoterapeuţilor şi producătorilor de echipamente medicale, filiala Republica Moldova.
Specialiştii Centrului de Sănătate „OZONOMEDLUX” sunt ozonoterapeuţi, cosmetologi, terapeuţi şi medici din alte ramuri ale medicii, având o înaltă calificare şi cu experienţă –  se ghidează după principiul de abordare individuală şi folosesc cele mai noi tehnologii medicale. De o importanţă majoră este faptul că, pentru fiecare pacient, se creează o „anamneză electronică a bolii” – un document medical computerizat care conţine informaţii despre starea de sănătate, manipulări terapeutice, analize şi prognoze.

Acest lucru permite crearea unui plan clar de tratament, vizualizarea rapidă a rezultatelor investigaţiilor de laborator, completarea unui jurnal al medicului curant şi oferirea pacientului informaţii obiective şi fiabile. Această abordare amplă ajută la atingerea rezultatului maxim de tratament, asigurarea confortului şi siguranţei fiecărui pacient.

Centrul de Sănătate „OZONOMEDLUX” este deschis de luni până vineri între orele 900 – 1900. Vă puteţi programa pentru consultare la toţi specialiştii, precum şi orice procedură la ora convenabilă pentru dumneavoastră. Doar 10 minute de la centrul oraşului, şi dumneavoastră veţi putea obţine sănătatea, frumuseţea, puterea şi energia tinereţii!

Adresa noastră este: or. Chişinău, str. Alba Iulia 97. Puteţi ajunge la noi cu troleibuzele (nr. 3,14, 21, 22 (staţia terminus) şi cu microbuzele (nr. 115, 121, 122, 124, 172 (staţia terminus)

Vă aşteptăm!