Cosmetologie

Curățirea Facială – Sănătatea tenului vorbește despre sănătatea întregului organism! Recapătă prospețimea și strălucirea pielii feței prin curățarea facială – procedură care permite de a înlătura rapid și eficient punctele negre, coșurile sau comedoanele de pe față.

Masaj facial clasic/ lifting – Masajul facial ajută la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii pielii, la combaterea ridurilor şi a cearcănelor, fiind cea mai sigură, non-invazivă şi 100% naturală metodă de lifting ! Rolul masajului facial este acela de a stimula circulația sangvină, de a ajuta mușchii feței să aibă mai multă fermitate și de a face drenajul la nivelul feței. Toate acestea contribuie la menținerea elasticității pielii, dar și la păstrarea unui tonus muscular bun și la prevenirea apariției ridurilor.

Mască alginată – Măștile alginate stimulează circulația sângelui, elimină stratul cornos de celule, reduce porii dilatați, previne apariția ridurilor, hidratează şi hrăneşte faţă şi corpul, multiplică efectul altor produse cosmetice. Atunci când se aplică o astfel de mască se formează o peliculă, rezistentă la aer şi la apă (datorită conţinutului ridicat de polizaharide care formează cadrul de apă a dermului), care împiedică evaporarea umezelii de pe piele şi contribuie la o hidratare adâncă. În plus, masca de alginate îmbunătăţește circulaţia sângelui și a limfei, oferă pielii drenaj.

Tratament de hidratare a pielii – Hidratarea intensă a pielii este secretul tinereții fără bătrânețe.  O piele sănătoasă este o condiție incontestabilă a frumuseții, iar singura cale de a o menține astfel este asigurarea unui nivel optim de hidratare.  Hidratarea este esențială pentru ten.

Procedură de întinerire – Acest tratament este destinat îmbunătățirii aspectului pielii îmbătrânite, acționând ca un adevărat balsam pentru întinerire. Procedura oferă pielii suplețe în timp ce o regenerează și o revitalizează. Tenul va fi mult mai tonifiat, fapt ce duce la un aspect mai sănătos și mai luminos.

cosmetologie-ozonis

Peeling cu enzime – Peeling-urile cu enzime sunt o alternativă a peeling-urilor chimice, mai ales pentru persoanele care au o piele extrem de sensibilă sau pur şi simplu foarte subţire. Acest tip de tratament se bazează pe aplicarea unui exfoliant enzimatic, care induce exfolierea controlată a stratului superficial al epidermului format din celule moarte, şi ajută astfel la îmbunătăţirea texturii pielii, aceasta devenind mai luminoasă.

Peeling mediu TCA Security – peeling eficient pentru netezirea ridurilor minore, îmbunătățirea tonusului pielii și reducerea petelor superficiale. Dezavantajul pe care il are acest tratament este faptul că este mai invaziv, deoarece exfoliază mai multe straturi de piele. Prin urmare, este mai dureros și timpul de recuperare poate dura chiar și două săptămâni.

Program anti-pigmentare –  Un program unic de albire a tenului pentru toate tipurile de piele, susținut de bioceluloza premium, concepută pentru reducerea hiperpigmentării pielii și a petelor cutanate. Spot Out Kit este menit să elimine sau să reducă petele de pe piele de origine melanică, să echilibreze tonusul și să restabilească strălucirea pielii. Urmând procedura completă, dispariția sau atenuarea petelor de localizare epidermică și de origine melanină se realizează cu o eficacitate ridicată.

Mezoterapie virtuală – este o alternativă a mezoterapiei clasice și este total non-invazivă. Prin această terapie inovatoare se realizează introducerea  de substanțe active în straturile profunde ale pielii, cu scopul unei rejuvenări eficiente și rapide. Efectele ei sunt: îmbunătățește textura pielii, stimulează formarea de noi celule, activează sinteza de colagen și elastină, reduce ridurile, cicatricile, petele pigmentare, acneea.

Mezoterapie cu ace – Mezoterapia cu ace, cunoscută și ca terapie intradermală, este o metodă de rejuvenare cutanată, minim- invazivă, care constă în administrarea prin injectarea directă în piele a unor substanțe active cu rol curativ, țintind în mod direct zonele cu probleme. Injectările se administrează cu ajutorul unor ace foarte subțiri care nu produc durere.

Mezoterapie cu dermapen – este un tratament menit să combată îmbătrânirea pielii, o așa zisă metodă anti-aging. Mecanismul de acțiune constă în microtraumatisme repetate pe zona tratată. Microacele determină o bună hrănire a celulelor pielii prin vasodilatația locală și totodată stimularea fibrelor de colagen.

Mezoterapie cu dermaroller – numită și terapia de inducție a colagenului deoarece acurile dermarollerului cauzează leziuni mici pe suprafața tenului, prin care se activează procesele de regenerare ale pielii și se formează fibre noi de colagen. Datorită tratamentului de mezoterapie se deschide o cale prin stratul cornos prin care substanțele active și prețioase numite și ,,cocktailul frumuseții” se absorb minunat și ajung în celule unde își execută impactul.

mezoterapie

Mezoterapie complexă cu peptide –  o dată cu procesul de îmbătrânire semnalele de comunicare intercelulare de auto-reparare și producţie de colagen şi elastină – ce păstrează aspectul pielii neted, ferm şi tânăr sunt drastic reduse. Rolul major al peptidelor este de a reporni comunicarea acestor instrucţii pentru activarea acestor funcţii. În acest scop peptidele acţionează pe celule prin receptorii specifici în membrana celulară, modulând, controlând, şi regulând funcţiile biochimice.