Augumentare buze

Doriţi să redaţi volum buzelor, să nu mai fiţi nevoită să folosiţi rujul pentru a le scoate în evidenţă, augmentarea buzelor cu substanţe injectabile (fillere) poate fi soluţia.
Mărirea buzelor cu acid hialuronic este cea mai frecventă metodă de augmentare temporară a buzelor fiind și cea mai recomandată de specialiști, ce  oferă un volum natural buzelor şi netezeşte ridurile fine.

Cu ce contribuie el?
    Acidul hialuronic menține hidratarea normală a dermului și asigură astfel un aspect proaspăt, tonic al pielii. Cercetările în domeniul dermatologiei au determinat că această substanță este cea mai sigură din punct de vedere medical și cu eficiență maximă în corectarea și augmentarea buzelor și nu numai. Acidul hialuronic se injectează prin tehnici speciale medicale în buze sau în textura pielii.

Care sunt avantajele?
 –  se reabsoarbe fiziologic;
–  nu provoacă alergii;
–  are capacitatea să dea volumul dorit buzelor pe termen destul de lung;
–  efectul este reversibil;

Rezultate:
 –  ridicarea colțurilor exterioare ale gurii;
–  accentuarea conturului buzelor;
–  corectarea ridurilor din jurul gurii;
–  înălțarea liniei superioare a buzelor;
–  mărirea buzei inferioare;
–  mărirea ambelor buze;


Vă temeţi de dureri?
    Injectarea cu acid hialuronic nu doare. Veți resimți doar un disconfort slab în timpul și după intervenţie. Injectarea se face cu un ac extrem de fin sub anestezie locală. Aria va fi anesteziată în prealabil fie cu un gel anestezic, fie printr-o anestezie locală prin infiltrație (intraorala).

Cât durează efectul?
    În medie 6-9 luni, în funcție de metabolismul fiecăreia dintre dumneavoastră și de tipul de acid hialuronic utilizat. Dacă se dorește o nouă injectare după această perioadă, se va interveni cu o cantitate mai mică decât la prima injectare. Dacă după această perioadă nu veți mai dori să faceți o altă intervenţie, trebuie să știți că buzele revin la forma inițială, fără alte efecte secundare pe termen lung.

Care pot fi efectele secundare?
    Imediat după injectare poate surveni un edem (umflătură) și/sau echimoză (vânătaie). Acestea pot apărea din cauza injecției însă nu este obligatoriu. Nu trebuie să vă îngrijorați întrucât dispar în 2-3 zile după tratament. După procedură, la un interval de 24 de ore puteți să vă reluați activitățile zilnice. În primele 24 ore trebuie evitate exercițiile fizice obositoare, băuturile alcoolice și expunerea la soare.

Cui nu i se recomandă?
    Persoanelor care au:
–  foliculită;
–  herpes;
–  alergii la anestezice;
–  sarcină în evoluție;
–  injectare prealabilă de produși necunoscuți;
–  așteptări nerealiste.

Care sunt recomandările după intervenţie?
    După injectare trebuie să aplicaţi comprese reci timp de 30 de minute şi să masaţi foarte uşor zona pentru disiparea uniformă a substanţei.
În urma anesteziei senzaţia normală de la nivelul buzelor va reveni în maximum 1-2 ore. În tot acest timp nu se recomandă să fumaţi sau să beţi lichide fierbinţi.
Uneori pot apărea mici vânătăi în punctele de injectare care se retrag în timp. Rezultatele finale le veţi putea observa după 7 zile, când eventualele asimetrii pot fi corectate.

Fillere pentru augmentarea buzelor          

Mărirea buzelor cu Restylane
    Restylane Lip Volume Lidocaină redă buzelor o consistență revitalizantă și luminozitate. Reprezintă o șansă unică de a crea buze naturale, sănătoase şi senzuale. Potrivit pentru augmentare volum și contur buze, colțurile gurii și riduri periorale.
Particularităţi: Compoziție – acid hialuronic stabilizat cu 3mg/ml lidocaină; Concentrație – 20 mg/ml; Cantitate – 1 x 1 ml; Profunzimea injectării – ţesutul submucos, dermul mediu; Remanență – 6-9 luni.

Mărirea buzelor cu Emervel
     Emervel Lips se folosește în cazul în care se dorește accentuarea subtilă sau mărirea buzelor. Gelul pe bază de acid hialuronic se integrează ușor în țesutul sensibil. Se injectează atât în conturul, cât și în volumul buzelor, în ridurile periorale, ridurile zambetului și pentru ridicarea colțurilor gurii. Buzele vor deveni voluptoase, hidratate și catifelate.
    Particularități: Compoziție – acid hialuronic stabilizat cu 0,3% lidocaină;  Concentrație – 20 mg/ml; Cantitate – 1 x 1 ml; Profunzimea injectării – submucoasă, dermul mediu; Remanența – 6-9 luni.

Mărirea buzelor cu Perfectha
    Perfectha Deep ideal pentru atât pentru  augmentarea buzelor cât și pentru conturarea lor  cu aplicare în dermul profund. Fillere pe bază de acid hialuronic stabilizat, pentru rezultate sigure, naturale și de lungă durată, dar nu permanente, oferindu-vă posibilitatea de a vă schimba aspectul de-a lungul timpului.
Particularităţi: Compoziție – acid hialuronic; Concentrație – 20 mg/ml; Cantitate – 1 x 1 ml; Profunzimea injectării – dermul profund; Remanență – 8-12 luni.